Phivos' Planet Phivos calling Moonchild
Είστε στο:    >   > Αποκλειστικό! Βρέθηκε το μαύρο κουτί του Ικαρου!
Αποκλειστικό! Βρέθηκε το μαύρο κουτί του Ικαρου!

Με καθυστέρηση μερικών χιλιετιών, η κυβέρνηση αναγνωρίζει παραλείψεις και ίσως και λάθη!

Αγνοείται τελικά η τύχη του Ικαρου, που από το μεσημέρι της Κυριακής 14 Αυγούστου 2005 προ Χριστού, δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το αεροσκάφος του θα πραγματοποιούσε ειδική μυστική πτήση με κωδικό "Κοπάνα", από την Κρήτη προς τον Πειραιά. Αμέσως μετά την απογείωση, ο πιλότος ανέφερε πρόβλημα στο σύστημα κλιματισμού, αποδίδοντάς το σε έξαψη από το μαυρομάτικα φασόλια που κατανάλωσε λίγο πριν την αναχώρηση. Λίγο αργότερα και ενώ πετούσε σε ύψος 150 σταδίων, διακόπηκε η επικοινωνία με το κέντρο επιχειρήσεων της Φαιστού.

Νωρίς σήμερα το πρωί, πηγές της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, επιβεβαίωσαν τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, η Φαιστός είχε ειδοποιήσει εγκαίρως το Κέντρο Ελέγχου του λόφου Μουνιχίας, σχετικά με την έλλειψη επικοινωνίας με τον πιλότο της μοιραίας πτήσης. Πληροφορίες φέρουν τον Μινώταυρο να προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με τον ξένο πιλότο, ο οποίος έφυγε, παίρνοντας μαζί του το κλειδί του Λαβύρινθου. Στάθηκε όμως αδύνατο να έρθουν σε επαφή. Το γεγονός αυτό θεωρήθηκε… ύποπτο, πολύ ύποπτο. Τι το ήθελε το κλειδί;

Εξάλλου, προκειμένου να ειδοποιηθεί έγκαιρα η Αθήνα, πραγματοποιήθηκε πλεύση της Deniz Hermes Lines, με διήρη, ειδικά ναυλωμένη για το σκοπό αυτό, από την εταιρία Low Cost, Μινόαν Ντόλφινς, η οποία έφτασε στις αρχές περίπου του 20ου π.Χ. αι., στην αρχή στον λιμένα της Ζέας. Ομως όλοι οι νεώσοικοι ήταν κατειλημμένοι από τις ξένες αποστολές που εκείνη την εποχή είχαν καταπλεύσει για το Athens 2004 b.C. Στην είσοδο του λιμένος μάλιστα, το μεγαλύτερο των ξένων σκαφών, αυτό του Στηβ Ρηβς της Μικρομαλακής. Οι Βίκιγκς αγκυροβολούσαν εις τον λιμένα του Πειραιώς. Αναγκάστηκε λοιπόν να πλεύσει προς τον λιμένα της Μουνιχίας, αλλά και εκεί στάθηκε αδύνατο να προσεγγίσει, λόγω των έργων αντικατάστασης του Ναού της Αρτέμιδος με αυτόν του Ναυτικού Ομίλου. Μόνη διέξοδος, η λίγο πιό μακρυνή μαρίνα του Φλοίσβου, από όπου οι άγγελοι και έφτασαν στην Πειραική με το τραμ, φέροντας το σχετικό σήμα. Οπως όμως ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ η Πλούταρχος TV, τα μέλη της αποστολής, δεν κατάφεραν να αποδώσουν το μήνυμα, η Υπηρεσία ήτο κλειστή λόγω του εορτασμού των Διονυσίων, τα οποία διαρκούν μέχρι των ημερών μας.

Εκθετη βρίσκεται στα πυρά των ΜΜΕ η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, μετά τις καταγγελίες ότι ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας επί 35 λεπτά παρακολουθούσε στην οθόνη, την πτήση του μοιραίου αεροσκάφους, προσπαθώντας να το πετύχει με το joystick. Μάρτυρες αναφέρουν ότι είναι ο ίδιος που είχε υπηρεσία και πέρυσι με το ατύχημα του μοιραίου Σινούκ. Η Sony διαψεύδει ότι ο συγκεκριμένος χειριστής, είναι beta tester της PS3.

Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης που έδωσε στη δημοσιότητα η Κρητική πλευρά, ο Ικαρος αναμένετο να προσγειωθεί, γύρω στις δώδεκα παρά τέταρτο, στον αερολιμένα Αλιπέδου, που λόγω της χθεσινής νεροποντής είχε γεμίσει λάσπες από την οδό Πειραιώς μέχρι το τέρμα του Ηλεκτρικού. Φαίνεται όμως ότι συνάντησε ανοδικά ρεύματα που δημιούργησαν αναταράξεις στην πτήση και πρόσθετη καταπόνηση για τους δύο κινητήρες του αεροσκάφους, κυρίως κράμπες. Από τις αναταράξεις, αποσπάστηκε και το Bu.Sul.As (μηχανισμός αυτόματου εντοπισμού ρότας), μέρος του οποίου βρέθηκε ανοικτά των Αντικηθύρων και μεταφέρθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών για περαιτέρω ανάλυση. Συνέπεια αυτής της επιδείνωσης της κατάστασης ήτο ο πιλότος να χάσει τον προσανατολισμό του και να κάνει επανειλημμένα κύκλους πάνω από το Μαντείο των Δελφών. Οι αναθυμιάσεις Πυθείου από το Μαντείο, προεκάλεσαν το φαινόμενον "Air Trance", γνωστόν στις μέρες μας ως mastura. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κο Κουλομάτη, παρατεταμένη έκθεση στο ύπουλο αυτό αέριο, προκαλεί παραισθήσεις, το δε θύμα αρχίζει και παραληρεί, προλέγοντας το μέλλον!

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο μοιραίος πιλότος περνώντας πάνω από την Τήνο, είπε, μέρα πούνε ν'ανάψει κανένα κεράκι. Και το μόνο εύκαιρο που του βρισκόταν ήτο αυτό που είχε στις πτέρυγες του αεροσκάφους. Οι πληροφορίες αυτές ελέγχονται ως ανακριβείς, δεδομένου ότι θα έπρεπε να πετάει πάνω από την Τήνο περιμένοντας να γεννηθεί η Παναγία, γύρω στα 2000 χρόνια. Επιπλέον, την ιδέα για κερί στη Μεγαλόχαρη, την είχε πρώτη η βουλευτής του ΚΚΕ, κα Γιάννα Κανέλη.

Το ίδιο ανακριβής είναι και η εικασία ότι το κερί το έλιωσε ό Ηλιος, δεδομένου ότι την εποχή εκείνη δεν υπήρχε τρύπα του όζοντος. Ούτε ετυμολογικά δεν στέκει η άποψη αυτή, τότε θα έπρεπε να λέγαμε "το ήλιωσε", όχι "το έλιωσε".

Κάτοικοι του Ξυλόκαστρου ανέφεραν στην τοπική εφημερίδα ότι, στο χωριό τους οι παλιοί διηγούνταν ιστορίες για ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που εμφανίστηκε κάποτε στον ουρανό, αλλά οι Κρατικές Υπηρεσίες εκτιμούν ότι μάλλον δεν ήτο ο Ικαρος, αλλά οτι επρόκειτο περί των ΑΤΙΑ, των γνωστών διαστημικών σκαφών των αρχαίων Ελλήνων, που επέστρεφαν από τα διαπλανητικά τους ταξίδια.

Ανεύθυνος του συλλόγου προστασίας αγρίων πουλιών, εδήλωσε στον Σπάει ότι πιθανώς ο Ικαρος να μην άκουγε τον ασύρματο γιατί είχε βάλει μαντινάδες στο iPod.

Τέλος αναφέρεται ότι το μαύρο κουτί, επειδή τελικά δεν είναι μαύρο αλλά χρώματος καρωτί, θα αποσταλεί στην Γαλατία για να το αναλύσει ο ειδικός στα χορταρικά και βότανα, Πανοραμίξ. Ο ίδιος όμως, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο, υπήρξε κατηγορηματικός. Συγκεκριμένα εδήλωσε: "Σε καμιά πεγιπτωσή ντεν μπογεί να πεγιμενεί η Ελληνική Κυβεγνησή από μενά να πγοχωγησώ σε μιά τετοιά ενεγ-γκειά και να ανοιξώ το FDR. Ο σημεγινός πγωτυπουγ-γκός καλά τα εκανέ να ματεί και κανενά γκαλατικό, οπώς ο συνονοματός τειός τού. Η επιγκγαφή στο κουτί ειναί σαφής: NE PAS OUVRIR!".
- - - - -


This is an Evidence!

- - - - -

ΕκμέρουςτηςΚεντρικήςΕπιτροπήςτουΚομμουνιστικούΚόμματοςΕλλάδαςηΓενικήΓραμματέαςτουΚόμματοςκαΑλέκαΠαπαρήγα κάλεσετηνΚυβέρνησηναπάρειτιςευθύνεςτιςκαινατοποθετηθείκάθεταμπροςστονκατήφοροπουέχειπάρειησυγκεκριμένηπτέρυγα τηςξενόφερτηςκαιυπόδουληςστομεγάλοΚεφάλαιοκατάχρησηςκάθεέννοιαςστοιχειώδουςκαιαξιοπρεπούςεπέμβασης προςόφελοςτωνεργαζομένωνπουπληρώνουνμετηνανεργίακαιτιςπερικοπέςτηνάρνησητηςαστικήςεξουσίας νααναλάβειτιςευθύνεςτηςτόσοστοΚοινοβούλιοόσοκαιστηνκρατικήτηλεόρασηκρατώνταςσιγήιχθύοςσετόσοσοβαρά Εθνικάόσοκαισεγενικότεραπολιτικάζητήματατελεία Το ΚΚΕ, συμπλήρωσε, καταδικάζει!

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού κος Αλαβάνος ζήτησε να μην πουληθεί η Ολυμπιακή, γιατί άμα την πάρει κανένας βαζέλας θα την μετονομάσει σε Παναθηναϊκή. (ΟΘΧ)*

Εκπρόσωπος της Μπόινγκ δήλωσε ότι, παρόλο που είναι από την ίδια πόλη, καμιά σχέση δεν έχουν με τη Μάικροσοφτ και ότι αποκλείεται να υπήρξε ιός στο πρόγραμμα πλοήγησης του αεροσκάφους, όλη τους η υποδομή είναι βασισμένη σε Unix. Τέτοιο είχε και ο Jimmy Hendrix, αλλά την παλιά βέρσιον.

Ο πρωθυπουργός θα παραστεί μεθαύριο σε τελετή, στην μνήμη του χαμένου αεροπόρου. Εγκυρες πηγές από το περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου, άφησαν να εννοηθεί ότι κατά τη διάρκεια της τελετής, ο αρχηγός θα δώσει τιμητικά το όνομα του Ικάρου, στο θαλάσσιο χώρο που βρίσκεται μεταξύ των FIR Γορτυνίας και Γαϊδουρονήσου. Αν και νεότεροι ιστορικοί πιστεύουν ότι το πιθανότερο σημείο της πτώσης του γενναίου αεροπόρου πρέπει να βρίσκεται στα ανοιχτά της Μασσαλίας. Αυτό πιστοποιούν και μερικά συντρίμμια που βρέθηκαν στην περιοχή, μετά από εκτενείς έρευνες στο Google.


* Ο,τι Θυμάται Χαίρεται


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ


ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ.
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΜΕ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΡΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ,

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ;

ΖΗΤΩ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ!

Γράφτηκε Sunday - August 21, 2005 στις 09:36 AM  και ανήκει στην κατηγορία

buzz Αποκλειστικό!
Βρέθηκε το
μαύρο κουτί του
Ικαρου!
 from phivos calling moonchild!


Τα τελευταία post

NO ©