Phivos' Planet Phivos calling Moonchild
Είστε στο:    >   > Zouri, μη μού κρατάς κακία
Zouri, μη μού κρατάς κακία

που δεν έρχομαι στο σαλόνι.

Αλλά...

Πάνε 15 μέρες που μού έστειλες όπως και σε τόσα άλλα παιδιά, πρόσκληση να έρθω στο σαλόνι κι ακόμα δεν σού έχω απαντήσει. Δεν σ'έγραψα. Κάθε άλλο. Το ξέρεις ότι είμαστε φιλαράκια (είμαστε και παλιοί γείτονες). Το ξέρεις ότι σε διαβάζω σε κάθε σου post (ενίοτε σε κουρδίζω και λιγάκι).

Αλλά, με ξέρεις βρε Zouri, πάντα έπαιζα εξωφυλαρούχας. Τώρα θ'αλλάξω; Μπερδεύομαι όταν μπαίνω μες τον κόσμο, χάνω τα πασχάλια μου! Παίχτε εσείς και 'γω θα κάτσω εδώ να σας κοιτάω.

Και ξέρω ότι δεν θα μού θυμώσεις γι αυτή μου την ιδιομορφία. "Αγάπα το Φοίβο σου με τα ελαττώματά του", δεν έλεγε ο δάσκαλος;


Εκείνο που μού κάνει τη ζωή σωστή σαλάτα είναι ότι το σαλόνι σου πέφτει σε άσχημη περίοδο. Τεχνικά. Σε σχέση με τον Blogger. Βλέπεις, είναι αυτό το πέρασμα στην Beta, που όλοι σύντομα θα κληθούμε να κάνουμε. Κάποιοι το κάναμε κιόλας.

Πολλοί λοιπόν σήμερα, αναρωτιούνται αν πρέπει ή όχι, να πάνε το blog τους στη Beta. Η γνώμη μου είναι ότι καλύτερα να το κάνουν, να φεύγει απ'τη μέση κι αυτό το εμπόδιο. Το παλιό και το Beta, είναι τελείως διαφορετικά συστήματα και δεν συνδέονται μεταξύ τους. Και για πολλούς, το πέρασμα δεν γίνεται απαλά. Είδες τι έγινε τόσο καιρό με τα σχόλια. Ξεπεράστηκε αυτό. Μένει όμως το πρόβλημα με τους του παλιού και του καινούργιου.

Κάποια παιδιά, θέλησαν για διάφορους λόγους, να πάνε στη Beta. Και γύρευε τι κεραμίδα τούς χτύπησε κατακέφαλα και αποφάσισαν πως εγώ, είχα τις απαραίτητες γνώσεις στο θέμα, για να τούς βοηθήσω! (είπαμε, Ανάβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!). Αλλά κάποιοι, σκόνταψαν στο το παιχνίδι σε ξένες ομάδες. Για να πας προς τη Βeta, προϋπόθεση είναι να μην παίζεις σε συνεταιρικά μπλογκ. Ακριβώς επειδή τα συστήματα δεν επικοινωνούν.

Ενα παιδί, όνομα δεν λέμε άλλα έχει πολύ οίστρο, την είδε τρέλα με το σάλτο. Αλλά, είχε πάρει και τη συνήθεια του σαλονιού σου. Το 'ψαξε από 'δω, το σκάλισε από 'κει, Zourassic Park ή Beta. Εσπρωξα και λιγάκι (ομολογώ!), και... σού ζήτησε τη λευτεριά του. Κύριος εσύ και πάντα στο ύψος σου το ξεπροβόδισες ευγενικά ("αϊ πάενε απο δω ρε!"). Και πήδηξε τη μάντρα. Από τότε, χάθηκε, πλανάρει στο διάστημα! Την έχει καταβρεί με το καινούργιο του παίγνιο!

Και να που, κι'άλλον τι παιδίον, ταλαιπωρούμενο τα μάλα με το βλογάκιόν του, θα πρέπει ίσως κι αυτό με τη σειρά του να γίνει μπετατζής. Για να λευτερωθεί από το φαύλο (και πολύγλωσσο) παρελθόν του και να μπορέσει να περάσει στην ενωμένη Ευρώπη των γλωσσών (unicode). Και, συχνάζει κι αυτό στο Zouri-room! Και, να που κι αυτό (αν πάρει την απόφαση για Beta), θα σού ζητήσει άφεση. Και, να που στο τέλος, θ'αρχίσεις να πιστεύεις ότι είμαι (ο κακός και ύπουλος) πίσω απ'όλα αυτά. Και ότι είμαι ξένος δάκτυλος. Και ότι θέλω να σού χαλάσω το μαγαζί. Τίποτε τέτοιο αγαπητέ Zourάκο! Μη φοβού. Τα παιδιά, μόλις η τεχνική το επιτρέψει, θα γυρίσουν στο σαλονάκι και συ θα τα υποδεχτείς ως απολωλότα πρόβατα, με ανοιχτές αγκάλες. (Ετσι δεν είναι;).

Αυτά τα ολίγα είχα να σού πω και ξέρω ότι δεν θα μού θυμώσεις που ανακατεύομαι. Μπόρα είναι (η Beta) και θα περάσει. Εύχομαι να τελειώνουμε σύντομα. Και όσο πιο γρήγορα πάμε όλοι στο καινούργιο, τόσα γρηγορότερα θα ξεμπερδεύουμε.

Αλήθεια, εσύ Zouri, δεν το σκέφτεσαι;


, ,

Γράφτηκε Thursday - October 05, 2006 στις 11:30 AM  και ανήκει στην κατηγορία

buzz Zouri, μη μού
κρατάς κακία 
 from phivos calling moonchild!


Τα τελευταία post

NO ©